Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 
 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Alfreda
Dodano: 2016-08-01
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-07-31 IP: xx.11.153.19
 
 
  

Fajne miejsce, zadbany dom i ogród, pokoje czysciutkie i przytulne,wszędzie blisko mimo, że nie w centrum. Na plażę bliziutko, gastronomia też pod nosem. Właściciele bardzo życzliwi i pomocni. Szczerze polecam.


 
 

Berdechowsy
Dodano: 2014-08-29
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-28
 

Gospodarze bardzo sympatyczni, ceny atrakcyjne, pokoje bardzo ladne i przytulne. Obiekt przystosowany do grilowania i do zabaw dla dzieci. Blisko do plaży. Obiekt godny polecenia!!! Goraco polecamy! Widzimy sie za rok lub dwa pozdrawiamy rodzina z Prudnika!!!


 
 

KRYSTYNA CZAJKOWSKA
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-04 do 2014-07-12
 
 
   

BARDZO POLECAM, CISZA, SPOKÓJ, WSZYSTKO JAK W OPISIE.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.


KRYSTYNA CZAJKOWSKA - opinia o obiekcie Jarzębinka KRYSTYNA CZAJKOWSKA - opinia o obiekcie Jarzębinka KRYSTYNA CZAJKOWSKA - opinia o obiekcie Jarzębinka
 
 

Edek
Dodano: 2013-04-27
Pobyt od: 2012-07-15 do 2012-07-29
 
 
    

Wysoki standard, niska cena, super gospodarze, super atmosfera, grill, blisko plaża, stołówka i sklepy. Polecam!!!!


 
Beata
Dodano: 2012-06-28
Pobyt od: 2010-06-28 do 2010-07-11
 

Polecam w 100% bardzo sympatyczni właściciele,niczego się nie czepiajacy, pokoje czyściutkie i cała reszta zresztą tez, w pokojach tv, lodówka, czajnik, dostęp do kuchni, miejsce parkingowe,blisko plaży, w pobliżu sklepy i knajpki,SUPER, PO PROSTU SUPER jeżdżę juz tam o kilku lat i czuje sie jak u siebie w domu:) Pozdrawiam !


 
GRAZYNA,ANDRZEJ,DOROTA,MAJA
Dodano: 2011-08-23
Pobyt od: 2011-08-15 do 2011-08-22
 

POLECAMY ,POKOJE PRZYTULNE ,CZYSTE ,MILI WLASCICIELE BLISKO PLAZY


 
wczsowicz
Dodano: 2007-08-18
 

Negatywna. Opłata wyższa niż w ofercie.


Opinie 1-7 z 7

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie